top of page

Melde seg inn i Bergen Sandvolleyballklubb

Hei!

Så hyggelig at du vurderer å bli med i Bergen Sandvolleyballvolleyballklubb! Vi er en god gjeng som digger sandvolleyball, og vi har lyst til å gi så mange som mulig muligheten til å ha det gøy med denne sporten. 

 

Åsane Arena er et stort idrettskompleks som befinner seg i nærheten av Åsane senter. Som del av prosjektet har det blitt bygget en flott sandvolleyballhall. Denne hallen står nå ferdig og vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til hallen! Du kan finne mer informasjon om aktivitet i vår Facebook-gruppe. Vi arbeider med å fordele treningstider og ønsker å legge opp til at hallen kan bli et samlingspunkt for vår nye klubb, og alle som er interessert i sandvolleyball i Bergen og området rundt.

 

Bergen Sandvolleyballklubb har som mål å utvikle sandvolleyball som sport på vestlandet, og etablere et godt treningstilbud til Bergensregionen. Vi ønsker i hovedsak å etablere grupper som fokuserer på sandvolleyball året rundt, men vi vil også samarbeide med andre klubber for å kunne gi innespillere varierte treningsmuligheter. 

 

Vi vil skape en inkluderende klubb med rom for mange. Dette gjelder også for dem som ønsker å satse på sandvolleyball. Kåre Mol, kåret til verdens beste trener, er tydelig engasjert i klubben som nestleder i styret. Med hans erfaring skal vi bygge en klubb som kan gi høy kvalitet i treningene, og spre mestring og idrettsglede blant dem som blir med.

Som medlem blir du med i gjengen som venter i spenning på hvordan dette vil bli til, og markerer din interesse for å være med i treningsgrupper samt til å hjelpe til med å få klubben i gang. Vi setter stor pris på all hjelp vi kan få. Som medlem blir du oppdatert om nyheter og kan billigere melde deg på arrangementer, som for eksempel åpne turneringer, som vi planlegger å arrangere jevnlig.

 

Medlemskap koster foreløpig 300 kr. Vi arbeider med å etablere treningsgrupper og for å være medlem i disse vil det også måtte betales en aktivitetskontingent, som vil variere mellom de ulike gruppene.

Smash
bottom of page