top of page

Vi er Bergen Beach - bli med på leken!

Bli med i nye Bergen Sandvolleyballvolleyballklubb! Vi er en god gjeng som digger sandvolleyball, og vi har lyst til å gi så mange som mulig muligheten til å ha det gøy med denne sporten.


Åsane Arena er et stort idrettskompleks som bygges i nærheten av Åsane senter. Som del av prosjektet bygges det en flott, ny sandvolleyballhall. Denne hallen kommer vi til å ha tilgang til når prosjektet står klart, i august 2021. Da kommer vi til å fordele treningstider og forsøke å legge opp til at hallen kan bli et samlingspunkt for vår nye klubb.


Bergen Sandvolleyballklubb har som mål å utvikle sandvolleyball som sport på vestlandet, og etablere et godt treningstilbud til Bergensregionen. Vi ønsker i hovedsak å etablere grupper som fokuserer på sandvolleyball året rundt, men vi vil også samarbeide med andre klubber for å kunne gi innespillere varierte treningsmuligheter.


Vi vil skape en inkluderende klubb, med rom for mange. Dette gjelder også for dem som ønsker å satse på sandvolleyball. Kåre Mol, kåret til verdens beste trener, er tydelig engasjert i klubben som nestleder i styret. Med hans erfaring skal vi bygge en klubb som kan gi høy kvalitet i treningene, og spre mestring og idrettsglede blant dem som blir med.Som medlem blir du med i gjengen som venter i spenning på hvordan dette vil bli til, og markerer din interesse for å være med i treningsgrupper samt til å hjelpe til med å få klubben i gang. Vi setter stor pris på all hjelp vi kan få. Som medlem blir du oppdatert om nyheter og kan billigere melde deg på arrangementer, som for eksempel åpne turneringer, som vi planlegger å arrangere jevnlig.


Medlemskap koster foreløpig 300 kr. For å etter hvert bli med i treningsgrupper, vil det også måtte betales en aktivitetskontingent, som vil variere mellom de forskjellige gruppene.


Comments


bottom of page